8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ «Ευ Αγωνίζεσθαι» Kim e Liu

8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ «Ευ Αγωνίζεσθαι» Kim e Liu

8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ «Ευ Αγωνίζεσθαι» Kim e Liu

Ανακοίνωση για το 8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ «Ευ Αγωνίζεσθαι» Kim e Liu

Εντυπωσιακό, όπως άλλωστε αναμενόταν, είναι το ενδιαφέρον των συλλόγων της ΕΤΑΝΕ για να συμμετάσχουν στο 8ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ «Ευ Αγωνίζεσθαι» Kim e Liu που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων από 13 έως 15 Οκτωβρίου.

Για το λόγο αυτό η ΕΤΑΝΕ αποφάσισε να αυξήσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στους 2.000. Το σύστημα εγγραφής θα ανοίξει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30 το πρωί. Όσοι σύλλογοι έχουν δηλώσει αθλητές που για διάφορους λόγους δεν θα συμμετέχουν, καλό θα ήταν να τους διαγράψουν άμεσα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα κληθούν να καταβάλουν στην ΕΤΑΝΕ το ποσό συμμετοχής που έχει ορισθεί.

Τέλος και επειδή ορισμένοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το σύστημα εγγραφής, τους γνωρίζουμε το εξής: εάν έχετε ζητήσει ήδη κωδικό εξουσιοδότησης αλλά δεν έχετε λάβει το email με τον τρίτο κωδικό, μπορείτε να εγγράψετε τους αθλητές σας στο TPSS με τους δύο κωδικούς που διαθέτετε. Εάν δεν έχετε όμως ζητήσει εξουσιοδότηση , σας γνωρίζουμε ότι αυτό θα είναι εφικτό όταν ανοίξει το σύστημα και όχι νωρίτερα.


Οι προκηρύξεις του 8ου Αγωνιστικού Φεστιβάλ «Ευ Αγωνίζεσθαι» Kim e Liu:

Προκήρυξη Αγωνιστικό (.docx)

Προκήρυξη Τεχνικό (.docx)

Προκήρυξη Γονέας-Παιδί (.docx)

Share this post