Τα Χριστούγεννα στην Jaguar είναι διαφορετικά…

Τα Χριστούγεννα στην Jaguar είναι διαφορετικά…

Τα Χριστούγεννα στην Jaguar είναι διαφορετικά…

οι Mr & Mrs Bubble θα βρίσκονται στην Jaguar

Το Σάββατο 16/12/2017 ώρα 11:00-13:00 οι Mr & Mrs Bubble θα βρίσκονται στην Jaguar για να δείξουν στους μικρούς και μεγάλους αθλητές μας τον μαγικό κόσμο της σαπουνόφουσκας.

Δύο πλάσματα, από άλλη εποχή, που ζουν στον περιπλανώμενο πλανήτη Σαπουνόφουσκα. Ταξιδεύουν και ανοίγουν το σπιτικό τους για να μοιραστούν με τους καλεσμένους τους τη χαρά του να ζεις εδώ και τώρα, όπως μία σαπουνόφουσκα.

Οι καλεσμένοι γίνονται θεατές ενός παροδικού μεν, αληθινού δε τοπίου μεταμόρφωσης καθώς ξεδιπλώνεται μπροστά τους ένας διαφανής κόσμος από σαπουνόφουσκες, που πάνω του αντανακλώνται πολύχρωμες ιστορίες και που αλλάζει συνεχώς μορφές και σχήματα.

Οι θεατές παρασύρονται από την αλήθεια της στιγμής στο παιχνίδι και γίνονται μέρος και συνδημιουργοί αυτού του φευγαλέου κόσμου φτιαγμένου από αγάπη, νερό και σαπούνι.

– Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ –
Η performance Mr and Mrs Bubble είναι διαδραστική. Το κοινό καλείται, όχι μόνο να βοηθήσει τους δύο ήρωες να μοιραστούν με τους θεατές τις σαπουνοφουσκο-εφευρέσεις τους, αλλά και να μπει το ίδιο μέσα σε μία τεραστίων διαστάσεων σαπουνόφουσκα (κυριολεκτικά).

Οι σαπουνόφουσκες στη performance έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Με χειροποίητα εργαλεία και εξωπραγματική χρήση αντικειμένων της καθημερινότητας σκορπίζονται μικρές, μεσαίες και τεράστιες σαπουνόφουσκες που ταξιδεύουν τους θεατές.

Τι χρειάζεται να έχετε μαζί σας
Φοράμε την στολή του Ταεκβοντό, γιατί στο τέλος όλοι μας θα μπούμε σε μια από τις μαγικές αυτές σαπουνόφουσκες, 2ο ζευγάρι κάλτσες και τέλος το μεγαλύτερο μας χαμόγελο.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με
Υγεία, Αγάπη και πολλά Χαμόγελα

Share this post